Artikel top billede

(Foto: Google)

Google ramt af nedbrud efter eksplosion i datacenter: Flere tilskadekomne

Googles tjenester ramt af uregelmæssig drift efter eksplosion i datacenter. Flere teknikere alvorligt kvæstede.

Det har angiveligt været en eksplosion i et af Googles store datacentre, der var årsagen til, at en række af Googles tjenester mandag blev ramt af nedbrud og ustabilitet.

Nedbruddet blev registreret af Downdetector mandag, hvor det pludselig væltede ind med meldinger i titusindvis om, at blandt andet Google Search ikke var tilgængelig, mens Gmail kørte ustabilt.

Efter nogle timer faldt antallet af meldinger brat.

Nu ser det ud til, at meldingerne kom cirka samtidig med, at Googles store datacenter i Council Bluffs i den amerikanske delstat Iowa blev ramt af en stor eksplosion.

Ifølge et lokal politi-scanner medie indrapporterede Google eksplosionen i datacenteret, som ligger på adressen 10410 Bunge Avenue i Council Bluffs.

“Adskillige tilskadekomne. Mange brandskader,” lød meldingen.

Den lokale tv-station Ketv Omaha melder om tre alvorligt tilskadekomne.

Google har endnu ikke meldt noget ud om, hvorvidt der er nogen konkret sammenhæng mellem eksplosion og nedbrud.

Ifølge The Register er det sandsynligt, at nedbruddet har været en direkte konsekvens af, at Google har omdirigeret trafik og workloads fra det ramte datacenter til andre af sine datacentre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital