Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Flere og flere 7-Eleven-butikker åbner efter hackerangreb

Takket være Mobilepay-betalinger kan flere og flere 7-Eleven-butikker nu åbne.

Mandag blev de danske 7-Eleven-butikker ramt af, hvad der formodes at være et omfattende angreb, der tvangs kæden til at alle lukke alle sine butikker, der ellers normalt er døgnåbne.

Tirsdag aften kunne kæden dog meddele på Instagram, at hver tiende butik nu er åben.

Det formodede hackerangreb har betydet, at medarbejderne ikke har kunne benyttede kasserne eller modtage betalinger, men i 18 ud af kædens 176 butikker har det alligevel været muligt at åbne ved at tage alternative løsninger som eksempelvis Mobilepay.

”Desuden kører en række andre 7-Eleven-butikker på lokale driftsløsninger, og de er derfor ligeledes åbne for betjening. Der kan trygt handles i alle 7-Eleven-butikker, der er åbne, og vi håber på forståelse ved en eventuel længere betjeningstid end normalt,” oplyser kæden på Instagram.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital