Artikel top billede

Flere og flere 7-Eleven-butikker åbner efter hackerangreb

Takket være Mobilepay-betalinger kan flere og flere 7-Eleven-butikker nu åbne.

Mandag blev de danske 7-Eleven-butikker ramt af, hvad der formodes at være et omfattende angreb, der tvangs kæden til at alle lukke alle sine butikker, der ellers normalt er døgnåbne.

Tirsdag aften kunne kæden dog meddele på Instagram, at hver tiende butik nu er åben.

Det formodede hackerangreb har betydet, at medarbejderne ikke har kunne benyttede kasserne eller modtage betalinger, men i 18 ud af kædens 176 butikker har det alligevel været muligt at åbne ved at tage alternative løsninger som eksempelvis Mobilepay.

”Desuden kører en række andre 7-Eleven-butikker på lokale driftsløsninger, og de er derfor ligeledes åbne for betjening. Der kan trygt handles i alle 7-Eleven-butikker, der er åbne, og vi håber på forståelse ved en eventuel længere betjeningstid end normalt,” oplyser kæden på Instagram.
IT-JOB

Dymak A/S

IT-supporter

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Strategy Consultant

Dezide ApS

Juniorsælger
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere