Artikel top billede

Tim Cook befaler Apple-ansatte at møde på kontoret tre dage om ugen

Det er på tide med faste dage på kontoret hos Apple. Sådan lyder det fra topdirektør Tim Cook, der i første omgang udstikker retningslinjer på tre dage.

Apples topchef Tim Cook har meddelt sine medarbejdere, at de skal vende tilbage til kontoret i september mindst tre dage om ugen.

Det skal ifølge Tim Cook bevare "det personlige samarbejde, der er så afgørende for vores kultur".

Det skriver Financial Times.

Af et notat til medarbejderne fremgår det, at alle ansatte i virksomhedens hovedkvarter og nærliggende kontorer ville være forpligtet til at komme ind tirsdag og torsdag, samt en anden dag, der skal bestemmes af teamledere, fra 5. september.

Apple-medarbejdere i andre dele af verden vil vende tilbage på en anden tidsplan afhængigt af lokale forhold, lyder det.

"Vi ved også, at vi stadig har meget at lære. Og vi er forpligtet til at lytte, tilpasse os og vokse sammen i de kommende uger og måneder," lyder det i notatet.

Tim Cook understregede, at der kan blive justeret efter behov.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere