Artikel top billede

Tim Cook befaler Apple-ansatte at møde på kontoret tre dage om ugen

Det er på tide med faste dage på kontoret hos Apple. Sådan lyder det fra topdirektør Tim Cook, der i første omgang udstikker retningslinjer på tre dage.

Apples topchef Tim Cook har meddelt sine medarbejdere, at de skal vende tilbage til kontoret i september mindst tre dage om ugen.

Det skal ifølge Tim Cook bevare "det personlige samarbejde, der er så afgørende for vores kultur".

Det skriver Financial Times.

Af et notat til medarbejderne fremgår det, at alle ansatte i virksomhedens hovedkvarter og nærliggende kontorer ville være forpligtet til at komme ind tirsdag og torsdag, samt en anden dag, der skal bestemmes af teamledere, fra 5. september.

Apple-medarbejdere i andre dele af verden vil vende tilbage på en anden tidsplan afhængigt af lokale forhold, lyder det.

"Vi ved også, at vi stadig har meget at lære. Og vi er forpligtet til at lytte, tilpasse os og vokse sammen i de kommende uger og måneder," lyder det i notatet.

Tim Cook understregede, at der kan blive justeret efter behov.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere