Artikel top billede

Qualcomm vil tilbage til servermarkedet med ny chip

Den amerikanske mobil- og netværksgigant Qualcomm går med seriøse overvejelser om at vende tilbage til servermarkedet med en ny chip.

Internt hos chip-giganten Qualcomm foregå lige nu seriøse overvejelse om med nye serverprocessor at vende tilbage til servermarkedet.

Det skal være med til at mindske selskabets afhængighed af smartphones og få en fod inden for et marked til en værdi af 28 milliarder dollar, skriver Bloomberg News.

Qualcomm er allerede i markedet efter kunder til et produkt, der stammer fra sidste års køb af chip-startup Nuvia, lyder det. Og AWS, der en af ​​de største serverchipkøbere, har sagt ja til at tage et kig på Qualcomms tilbud.

Qualcomm regnskab for fjerde kvartal bød på udfordringerne og en afmatning i smartphone-efterspørgslen, som er selskabets vigtigste forretning.

Det amerikanske selskab forsøger ligesom med en chip til servermarkedet at spille på flere tangenter.

Tidligere på året meldte Qualcomm, at det i fremtiden skal forsyne bilgiganten Volkswagen med computerchips, der er udviklet specielt til at understøtte selvkørende funktioner i fremtidens biler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital