Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Volkswagen vælger Qualcomm som chip-leverandør: Ny chip skal muliggøre nye selvkørende funktioner

Amerikanske Qualcomm skal i fremtiden forsyne bilgiganten Volkswagen med computerchips, der er udviklet specielt til at understøtte selvkørende funktioner i fremtidens biler.

Den tyske bilgigant Volkswagen har valgt Qualcomm som leverandør af en ny chip, der er specielt udviklet til selvkørende biler.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters med henvisning til den tyske erhvervsavis Handelsblatt.

Ifølge Reuters skal Qualcomm forsyne Volkswagen med chips i perioden fra 2026 frem til 2031, og det vurderes, at kontrakten har en værdi på cirka 7,5 milliarder kroner.

Forhandlet hjem af topchef

Aftalen blev angiveligt forhandlet hjem af Volkswagens topchef Herbert Diess, der i midten af april rejste til Qualcomms hovedkvarter i San Diego for at få de sidste detaljer i aftalen på plads.

Konkurrenten Tesla har tidligere gjort brug af CPU-chips fra Nvidia, men valgte i slutningen af sidste år at skifte til chips fra AMD’s Ryzen-serie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere

Mest læste klummer og blogs