Artikel top billede

(Foto: Rasmus Ferdinand Petersen)

Kapitalfonde sværmer om Simcorp: Aktiekurs buldrer i vejret efter rygter om opkøbstilbud

Simcorps aktiekurs springer markant i vejret efter rygter om, at kapitalfonde er interesseret i at købe selskabet.

Simcorp kan meget vel stå overfor et konkret opkøbstilbud, som kan give selskabet nye ejere.

Sådan lyder rygterne i markedet lige nu. De fik tirsdag eftermiddag SimCorps aktiekurs til at stige markant.

På ganske få minutter steg den ellers pressede aktiekurs således med hele 16,2 procent til nogenlunde samme niveau, som den havde tidligere på måneden i tiden umiddelbart før præsentationen af selskabets ikke særligt positive kvartalsregnskab.

Ifølge Dealreporter er rygterne begyndt at svirre, fordi en række opkøbsivrige kapitalfonde i den seneste tid har henvendt sig til rådgivere og andre for at drøfte en mulig overtagelse af SimCorp.

Årsagen er blandt andet, at SimCorp regnes for at være veldrevet og en relativ sikker forretning. Ikke desto mindre er aktiekursen siden nytår faldet med 36 procent, hvilket gør selskabet interessant for opkøbere, der kan se forbedringspotentiale.

SimCorp med direktør Christian Kromann i spidsen præsenterede 12. august sit kvartalsregnskab, der viste faldt i både driftsresultat og omsætning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere