Artikel top billede

(Foto: Photo by freestocks.org on Unsplash)

Det reklamefinansierede Netflix bliver langt fra gratis

Det bliver ikke gratis at få Netflix-streaming lige foreløbigt.

Mens Netflix synes at ville forsøge at presse priserne op på sin abonnementer, ville det være nærliggende i stedet at se til tjenestens varslede reklamefinansierede tjeneste.

Der er dog et væsentligt aber dabei: Tjenesten vil efter alt at dømme ikke blive en gratis omgang, med spredte annoncer flettet ind i de streamede programmer.

Ifølge finansmediet Bloomberg vil den reklamefinansierede model debutere til en pris mellem syv og ni amerikanske dollar. Omregnet til danske kroner svarer det til mellem 52 og 67 kroner per måned.

I forhold til de nuværende streaming-tilbud, vil det dog give en vis besparelse, da Netflix tager 9,99, 15,49 og 19,99 for henholdsvis basis, standard og premium-pakken på det amerikanske marked.

Brugere af den reklamefinansierede vil ifølge netmediet The Verge også savne noget af det indhold, som de nuværende Netflix-brugere nyder godt af.

Selve annonceringen vil optræde både imellem og i selve programmerne, som streames. Netflix skulle ifølge mediet sigte efter at give fire minutters reklame-afbrydelser per streamet time.

Samtidig vil muligheder såsom offline-streaming ikke være tilgængelige for reklamefinansierede abonnenter.

Netflix’ reklame-baserede streaming-pakke forventes at gå i luften en gang i starten af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere