Artikel top billede

Streaming: Klassisk horror i landdistriktet

I den roste amerikanske serie From fanges hovedpersonerne i en lille by, som det er umuligt at forlade igen, og om natten bliver det rigtig uhyggeligt.

Talrige undersøgelser har efterhånden godtgjort, at mennesker i almindelighed bliver lidt gladere ved at flytte på landet, hvor der er rigeligt med natur, frisk luft og billige boliger.

Sådan kunne det måske også have været i den amerikanske serie From. Men det er lidt mere kringlet end som så.

Man kan ganske vist let komme ind i den lille by, hvor serien foregår, men det er umuligt at forlade den igen.

For uanset hvor mange krumspring, man gør sig, så ender vejen på mystisk vis altid samme sted. Og om natten er det klogt at låse døre og vinduer, for her kommer monstrene frem.

From har oplagte Stephen King-vibes, men er produceret af holdet bag den klassiske serie Lost, og er – i samme stil – fyldt med uforklarlige hændelser og mystiske regler, der måske kan holde én i live til det bliver lyst igen. Men den er heldigvis mere tilgængelig og ikke nær så fortænkt. Det lover godt for dens fremtidige udvikling, og anden sæson er også på vej.

Serien er stemningsfuldt og flot produceret, har høstet udbredt ros på bl.a. Rotten Tomatoes, og de ti episoder i første sæson kan herhjemme streames på C More.

Se traileren til første sæson her.

Titel: From / første sæson kan streames på C More