Artikel top billede

(Foto: Marcus Spike)

Ekstra Bladet fyrer sin digitale direktør efter it-koks

Ekstra Bladet fyrer digital direktør efter it-koks på bladet.

Ekstra Bladet fyrer sin digitale direktør, Kasper Worm-Petersen, efter blot et år på posten på grund af it-koks.

Til MediaWatch fortæller avisens kommercielle direktør, Signe Skarequist, at Kasper Worm-Petersen er blevet opsagt som direkte konsekvens af de nedbrud, som i de seneste måneder har ramt eb.dk.

Sitet er blevet presset ned på grund af overbelastning flere gange. Det skete 3. juli efter skud-episoden i det københavnske indkøbscenter Fields samt i maj, hvor historien om reality-stjernen Sidney Lees død fik eb.dk til at gå ned.

“Som digitalt nyhedsmedie er det altafgørende for os, at vi har et site, der kører upåklageligt. Det er en katastrofe, når vi i de situationer ikke har kunnet honorere, at rigtig mange danskere har søgt mod eb.dk for at blive oplyst,” siger Signe Skarequist til mediet.

Ekstra Bladet er nu gået i gang med at finde sin nye digitale direktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere