Artikel top billede

(Foto: Marcus Spike)

Ekstra Bladet fyrer sin digitale direktør efter it-koks

Ekstra Bladet fyrer digital direktør efter it-koks på bladet.

Ekstra Bladet fyrer sin digitale direktør, Kasper Worm-Petersen, efter blot et år på posten på grund af it-koks.

Til MediaWatch fortæller avisens kommercielle direktør, Signe Skarequist, at Kasper Worm-Petersen er blevet opsagt som direkte konsekvens af de nedbrud, som i de seneste måneder har ramt eb.dk.

Sitet er blevet presset ned på grund af overbelastning flere gange. Det skete 3. juli efter skud-episoden i det københavnske indkøbscenter Fields samt i maj, hvor historien om reality-stjernen Sidney Lees død fik eb.dk til at gå ned.

“Som digitalt nyhedsmedie er det altafgørende for os, at vi har et site, der kører upåklageligt. Det er en katastrofe, når vi i de situationer ikke har kunnet honorere, at rigtig mange danskere har søgt mod eb.dk for at blive oplyst,” siger Signe Skarequist til mediet.

Ekstra Bladet er nu gået i gang med at finde sin nye digitale direktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital