Artikel top billede

Microsoft er ved at løbe tør for særlig telefon, men ingen ved hvorfor

For øjeblikket er det svært at få fat i en Surface Duo 2 visse steder, men det er ikke meldt ud hvorfor. Det har sat gang i flere rygter om nye versioner, ændringer til skærmen eller blot en venteposition i forhold til det nye Android-system.

Microsofts foldbare Surface Duo 2 er udsolgt flere steder, og særligt i USA er det svært at opstøve mobilen med den opdelte skærm.

Det gælder blandt andet på Microsoft.com og i mange Best-Buy-butikker, som er begyndt at fjerne Surface Duo-stationerne i butikkerne.

Det skriver Windowscentral.

I sig selv ville det ikke være overraskende, at en teknologiproducent løber tør for et stykke hardware under en forsyningskrise, og det er da heller ikke længe siden, at Microsoft bekræftede, at der var lav beholdning af Xbox-controllere som følge af forsyningsproblemer.

I tilfældet med Surface Duo er intet dog meldt ud, og derfor er rygterne om en ny Surface Duo 3 begyndt at spire.

Windowscentral skriver dog, at det ikke lader til at være tilfældet, men at Microsoft muligvis arbejder på at ændre telefonen fra at have to skærme til at have en enkelt foldbar skærm i stil med Samsungs Galaxy Z Fold 4 eller den nye Xiaomi Mix Fold 2.

Der bliver også spekuleret i, at Microsoft simpelthen lader sit lager løbe tør, indtil Android 12L er færdiggjort, hvilket forventes i de kommende måneder, så produktet ikke modtager en gigantisk softwareændring lige efter brugerens startoplevelse.

Intet er dog bekræftet, og Microsoft er ikke vendt tilbage på Windowscentrals henvendelse.