Artikel top billede

(Foto: Benjamin Nelan/Pixabay)

Kryptomarkedet skrumper voldsomt: Svinder igen ind til under 1000 milliarder dollar

Kryptoværdier for over 2.000 milliarder dollar er forduftet siden november 2021.

Det globale marked for kryptovalutaer er igen martret af faldene kurser ovenpå hvad der lignede et comeback efter foråret og forsommerens store nedtur.

Det betyder, at det globale kryptomarked sammenlagt er mindre værd end den psykologiske grænse på 1000 milliarder dollar.

Omsat til danske kroner svarer det til over 7.500 milliarder danske kroner.

Kryptovalutaerne som helhed er dog fortsat langt under november måneds kurstinder, hvor den store krypto-kages samlede værdi sneg sig over de 3.000 milliarder dollar.

Haler ind på bitcoin

Blandt de største tabere er den ellers førende og første kryptovaluta, bitcoin, som bliver handlet til under 19.000 dollar, næsten på niveau med juni måneds krak.

Bitcoinen har i alt mistet næsten tre fjerdedel af sin værdi i forhold til sin højeste kurs nogensinde på 69.044 dollar den 10. november 2021.

Alt imens bitcoinens værdi siver, nyder den næststørste kryptovaluta Ethereum af en fremgang på omkring 60 procent i forhold til lavpunktet i juni, hvor kursen nærmede sig de et tusinde dollar.

Mens bitcoin-markedet nu er omkring dobbelt så stort som ethereum, vurderer krypto-analytikere fra FSinsight ifølge [url=https://www.coindesk.com/markets/2022/08/16/fsinsight-ether-may-well-surpass-bitcoins-market-cap-in-next-12-months/#:~:text=Bitcoin%20has%20a%20market%20cap,compared%20with%20Ethereum's%20%24226%20billion.]Coindesk[/url], at bitcoin kan blive overhalet indenfor 12 måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere