Artikel top billede

(Foto: Benjamin Nelan/Pixabay)

Kryptomarkedet skrumper voldsomt: Svinder igen ind til under 1000 milliarder dollar

Kryptoværdier for over 2.000 milliarder dollar er forduftet siden november 2021.

Det globale marked for kryptovalutaer er igen martret af faldene kurser ovenpå hvad der lignede et comeback efter foråret og forsommerens store nedtur.

Det betyder, at det globale kryptomarked sammenlagt er mindre værd end den psykologiske grænse på 1000 milliarder dollar.

Omsat til danske kroner svarer det til over 7.500 milliarder danske kroner.

Kryptovalutaerne som helhed er dog fortsat langt under november måneds kurstinder, hvor den store krypto-kages samlede værdi sneg sig over de 3.000 milliarder dollar.

Haler ind på bitcoin

Blandt de største tabere er den ellers førende og første kryptovaluta, bitcoin, som bliver handlet til under 19.000 dollar, næsten på niveau med juni måneds krak.

Bitcoinen har i alt mistet næsten tre fjerdedel af sin værdi i forhold til sin højeste kurs nogensinde på 69.044 dollar den 10. november 2021.

Alt imens bitcoinens værdi siver, nyder den næststørste kryptovaluta Ethereum af en fremgang på omkring 60 procent i forhold til lavpunktet i juni, hvor kursen nærmede sig de et tusinde dollar.

Mens bitcoin-markedet nu er omkring dobbelt så stort som ethereum, vurderer krypto-analytikere fra FSinsight ifølge [url=https://www.coindesk.com/markets/2022/08/16/fsinsight-ether-may-well-surpass-bitcoins-market-cap-in-next-12-months/#:~:text=Bitcoin%20has%20a%20market%20cap,compared%20with%20Ethereum's%20%24226%20billion.]Coindesk[/url], at bitcoin kan blive overhalet indenfor 12 måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital