Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft opgraderer søgefunktionen i Teams

Microsoft Temas vil snart vise forbedrede resultater, når brugeren søger i chatten.

Kommunikationsplatformen Microsoft Teams vil snart modtage en opgradering af søgefunktionen.

Det skriver Thurrott.

Teams vil snart vise søgeresultater i en fuld chatsamtale i stedet for en begrænset visning, skriver mediet. Teams vil altså navigere i hele tråden, der indeholder det søgte emne, således, at der bør være mere overblik, når brugeren søger.

Det ventes at træde i kraft til oktober.

"Når brugere søger efter en chatbesked i Teams og klikker på et beskedresultat, føres de til en visning, der kun indeholder den valgte besked i stedet for hele chattråden," lyder et indlæg fra Microsoft ifølge mediet, som fortsætter:

"Denne rettelse vil nu lande brugerne på den fulde chattråd, når der er klikket på meddelelsessøgeresultatet, og derved give den fulde kontekst af samtalen omkring meddelelsesresultatet."

Det forventes, at ændringen vil gøre det nemmere at se konteksten omkring søgningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere