Artikel top billede

(Foto: 2017 Getty Images / Dave Kotinsky)

Microsoft klar med kæmpe opgradering til Power Platform

Microsoft er klar med stor udvidelse til Power Platform. Tjek dem her.

Et af Microsofts mest voksende forretningsområder er Power Platform, som anvendestil low-code og no-code.

Nu har tech-giganten annonceret en stribe nyheder til platformen i forbindelse med Power Platform-konferencen, som er sponsoreret af Microsoft.

"Mens vi fortsætter med at stræbe efter at gøre platformen mere samarbejdsorienteret, intuitiv og produktiv for alle skabere og brugere, er jeg spændt på at dele nogle af de nye program- og funktionsmeddelelser," skriver Charles Lamanna, CVP for Low Code Application Platform hos Microsoft, i et blogindlæg.

Den nye liste

Der er tale om følgende nyheder:

  • Power Up: Et opkvalificeringsprogram på tre måneder, der skal hjælpe personer fra ikke-tekniske baggrunde med at lære low-kode teknologi og færdigheder. Folk kan ansøge om at modtage undervisning eller melde sig til at dele sin viden.

  • Kort i Microsoft Power Apps: En ny let måde at designe og levere mikro-apps direkte inde i Microsoft Teams, Microsoft Outlook og mere med en tilpasselig brugergrænseflade. Kort er bygget på Adaptive Cards. Nu kan Power Apps low-code udviklere snart skabe kort i den velkendte træk-og-slip Power Apps-designer.

  • Coauthoring i Power Apps: En funktion, der gør det muligt for udviklere at arbejde i den samme app på samme tid – ligesom coauthoring i Microsoft 365. Formålet er at udvide mulighederne for samarbejde i realtid.

  • Forbedrede SAP-integrationer: En forbedret integration mellem SAP-data og Microsoft Power Platform-løsninger. Efter opkøbet af Clear Software inkluderer Power Platform mere end 150 Microsoft Power Automate-skyflows og mere end 25 Microsoft Power Apps, der er specielt designet til at fremskynde SAP-forretningsprocesser.

  • Integreret virtuel agent, der matcher skabere til producenter i Power Apps: En samtale-bot designet til at udvide en organisations netværk. Den virtuelle hjælper fremhæver relevante eksterne ressourcer til brugerens udviklingsproces og fremmer relevant videnopbygning på tværs af indholdsskaberfællesskab, lyder det fra Charles Lamanna.