Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

Ny priskrig skudt i gang: Nyt mobilselskab med lavere priser og mindre lir melder sin ankomst

Teleselskabet 3 står bag et nyt lavprisselskab, og dermed ser en ny priskrig i branchen ud til for alvor at være blevet skudt i gang.

En ny priskrig er blevet skudt i gang den danske telebranche, hvor selskaberne er kastet ud i en benhård kamp om kunderne.

Det skriver erhvervsmediet Finans, der samtidig kan fortælle, at teleselskabet 3 nu har lanceret et nyt lavprisselskab med navnet Flexii.

Det nye selskab oplyser selv på sin hjemmeside, at det er et selskab “med billige mobilabonnementer uden for meget lir”, og selskabet lokker kunderne med fri tale og 20 gigabyte data til 39 kroner om måneden i det første år.

Lanceringen af Flexii kommer samtidig med, at Telia-selskabet Callme, Nuudas Eesy og Telenors lavprisselskab CBB Mobil i øjeblikket tilbyder halv pris på mobilabonnementer i de første tre måneder.

“Det er et hårdt marked, fordi der ikke er nogen vækst, og priserne ligger meget tæt. Mobilselskaberne har i dag faktisk kun to ting, de kan konkurrere på: Prisen og hvem, der vil sælge en ny iPhone på de bedste vilkår,” sagde teleanalytikeren John Strand, indehaver af konsulentfirmaet Strand Consult, til Finans sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere