Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft Teams kan snart bruges på Cisco-enheder

Cisco vil gøre det muligt for dets brugere at benytte Microsoft Teams på virksomhedens mødeenheder fra første kvartal af 2023.

Cisco og Microsoft er gået sammen om at inkorporere Microsoft Teams i Ciscos mødeenheder.

Dermed vil brugerne af Ciscos mødeenheder nu få tilbudt et alternativ til virksomhedens egen Webex-app, der også indeholder videokonference.

Jeetu Patel, der er leder af Security & Collaboration hos Cisco, siger til Reuters, at virksomheden sigter efter at blive hardwareplatform for en bred vifte af platforme af konference-software.

”Måden, dette udvikler sig på, minder meget om måden, som markedet for filmunderholdning udviklede sig,” siger Jeetu Patel og henviser til de mange forbrugere, der har flere streaming-abonnementer på forskellige streamingtjenester.

Cisco-chefen siger videre, at brugerne af tjenesterne – afhængig af kontekst – kommer til at hoppe fra Microsoft Teams-opkald til Zoom-opkald og videre til et Google-opkald og forudsiger altså, at virksomheden fremadrettet forventer, at dette bliver normen.

Spørger man Jeetu Patel, om det samtidig kan betyde, at Ciscos egen Webex-app kommer til at lide under den nye strategi, så lyder det, at han er overbevist om, at Cisco vil profitere, hvis virksomheden giver brugerne en bedre oplevelse ved at bruge flere platforme.

Cisco-appen Webex var førhen en yndet platform til at foretage konferenceopkald, men har lidt, siden Teams og Zoom fik stor succes under corona-pandemien. Zoom blev faktisk grundlagt af en tidligere Webex-ingeniør.

Ilya Bukshtetyn, der er VP for Microsoft Teams Calling and Devices, siger til Reuters, at Teams Room allerede kører på flere enheder og vil være tilgængeligt på Cisco-enheder fra første kvartal af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere