Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk har overvejet at gemme hele Twitter bag en betalingsmur

Elon Musk har mange overvejelser til at gøre Twitter-købet til en profitabel handel. En af dem er at sætte det sociale medie bag ind betalingsmur.

Den nylige Twitter-ejer Elon Musk har haft noget af en start i spidsen for det sociale medie, hvor der er sket meget, og han selv er kommet med mange nye tiltag.

Som det nyeste erfarer det amerikanske tech-medie Platformer nu, at Elon Musk har diskuteret med sin rådgiver, tech-investor David Sacks om at sætte Twitter bag en betalingsmur, som et svar på forsvindende annonceindtægter.

Mediet har ikke kunnet få bekræftet, hvor konkrete diskussionerne har været, eller hvor meget en sådan betalingsmur ville koste at passere.

Elon Musk har dog også haft meget at se til, og mange tanker i spil for at øge Twitters profit, så hans køb bliver en god forretning.

Rigmanden har måtte se flere annoncører som Carlsberg og General Motors forlade platformen efter opkøbet, og dertil har Elon Musk fyret store dele af ledelsen og halvdelen af de ansatte.

Dette er dog nok gået lidt for stærkt, da blandt andet Bloomberg har rapporteret, at det sociale medie allerede har bedt nogle ansatte om at komme tilbage.

Dertil har Elon udrullet det nye Twitter Blue-abonnement til otte dollar om måneden. Hvorvidt der kommer en betalingsmur, eller om det blue abonnement er et mildere resultat af diskussionen, må tiden vise.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere