Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk vil finde en ny topchef til Twitter

Elon Musk gider ikke at bruge så meget tid på Twitter i fremtiden, som han gør nu. Derfor vil han finde en ny øverstbefalende til det sociale medie.

Da Elon Musk købte Twitter udråbte han sig selv til CEO, og siden har han haft umådelig travlt med at foretage små og store ændringer på det sociale medie.

Han har bestemt ikke ligget på den lade side, men noget tyder på, at det ikke kommer til at vare ved.

Verdens rigeste mand har nemlig bedyret, at han vil komme til at bruge mindre tid på Twitter, og sidenhen vil han også finde en ny administrerende direktør, skriver Reuters.

Elon Musk håber på at være færdig med restruktureringen af Twitter denne uge.

Siden han købte selskabet for 44 milliarder dollar, har Elon Musk fyret omkring halvdelen af medarbejderstaben, hvilket svarer til 3.700 ansatte.

Dertil har han implementeret en masse ændringer internt i selskabet på medarbejdersiden.

Han har blandt andet inddraget alle hjemmearbejde-muligheder for de ansatte ved at kræve, at medarbejdere stempler ind på kontoret mindst 40 timer om ugen. Kan dette krav ikke efterleves, ’er opsigelsen modtaget’, som han formulerer det.

Selvom der før eller siden skal findes en ny CEO, skriver Elon Musk i et tweet, at han vil fortsætte med at styre Twitter indtil, selskabet står stærkere, hvilket han siger, vil tage noget tid.

Foruden sin nuværende post som CEO for Twitter, er 51-årige Elon Musk også CEO for Tesla og for rumfartsselskabet SpaceX.

Som noget af det første efter sin overtagelse, fyrede han den daværende CEO Parag Agrawal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere