Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk vil finde en ny topchef til Twitter

Elon Musk gider ikke at bruge så meget tid på Twitter i fremtiden, som han gør nu. Derfor vil han finde en ny øverstbefalende til det sociale medie.

Da Elon Musk købte Twitter udråbte han sig selv til CEO, og siden har han haft umådelig travlt med at foretage små og store ændringer på det sociale medie.

Han har bestemt ikke ligget på den lade side, men noget tyder på, at det ikke kommer til at vare ved.

Verdens rigeste mand har nemlig bedyret, at han vil komme til at bruge mindre tid på Twitter, og sidenhen vil han også finde en ny administrerende direktør, skriver Reuters.

Elon Musk håber på at være færdig med restruktureringen af Twitter denne uge.

Siden han købte selskabet for 44 milliarder dollar, har Elon Musk fyret omkring halvdelen af medarbejderstaben, hvilket svarer til 3.700 ansatte.

Dertil har han implementeret en masse ændringer internt i selskabet på medarbejdersiden.

Han har blandt andet inddraget alle hjemmearbejde-muligheder for de ansatte ved at kræve, at medarbejdere stempler ind på kontoret mindst 40 timer om ugen. Kan dette krav ikke efterleves, ’er opsigelsen modtaget’, som han formulerer det.

Selvom der før eller siden skal findes en ny CEO, skriver Elon Musk i et tweet, at han vil fortsætte med at styre Twitter indtil, selskabet står stærkere, hvilket han siger, vil tage noget tid.

Foruden sin nuværende post som CEO for Twitter, er 51-årige Elon Musk også CEO for Tesla og for rumfartsselskabet SpaceX.

Som noget af det første efter sin overtagelse, fyrede han den daværende CEO Parag Agrawal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere