Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Musk vil kun have 'ekstremt hardcore' Twitter-medarbejdere - alt andet end exceptionel performance er dumpet

Twitters medarbejde har udsigt til at få ekstra lange dage på kontoret ovenpå ultimatum fra Elon Musk.

Et ultimatum signeret af Elon Musk landede denne uge i samtlige Twitter-medarbejderes indbakke.

Under overskriften ’Vejene splittes’ detaljerede rigmanden, hvad der skulle til, for at fortsætte med at arbejde hos Twitter.

Godkendes indholdet ikke i mailen inden fristen den 17 november klokken 23.00 dansk tid, vil det udløse en fyreseddel.

I mailen detaljerer Elon Musk sin vision for et banebrydende Twitter version 2.0. Denne afhænger dog af ’ekstremt hardcore’ medarbejdere, hvor alt andet en exceptionel performance vil blive dumpet.

”Fremadrettet, for at kunne bygge et banebrydende Twitter version 2.0 i en stadig mere konkurrencepræget verden, skal vi være ekstremt hardcore. Det er ensbetydende med lange kontordage med høj intensitet. Kun exceptionel performance vil udløse en bestået karakter,” lyder det i mailen, skriver The Washington Post.

Ingeniør-drevet socialt medie

I sin besked beskriver Elon Musk hvordan Twitter under hans ejerskab skal være en langt mere ingeniørdreven virksomhed.

”Design og produktledelse er stadigvæk meget vigtig for mig, men de der skriver glimrende kode vil udgøre størstedelen af vores team og vil have mest indflydelse. Grundlæggende er Twitter en software og server-virksomhed, så jeg synes det giver mening,” lyder det i beskeden.

I en tidligere mail til alle ansatte har Elon Musk inddraget eventuel hjemmearbejde-muligheder, ved at kræve at medarbejdere stempler ind på kontoret mindst 40 timer om ugen. Kan dette krav ikke efterleves, ’er opsigelsen modtaget’, som han formulerer det.

Her han samtidig advaret, at virksomheden ikke nødvendigvis ville kunne overleve den globale økonomiske afmatning og potentielle recession forude.

Twitter har allerede afskediget omtrent halvdelen af selskabets 7.500 ansatte, siden Elon Musk overtog virksomheden sidst i oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere