Artikel top billede

Stor opdatering til Aula i weekenden: Her er de nye funktioner

En af Danmarks mest udbredte løsninger, Aula, bliver opdateret i weekenden, hvor der bliver indarbejdet en række nye funktioner. Blandt andet vil du fremover kunne redigere i dine beskeder. Se de nye funktioner her.

Er du en af de hundredetusindevis af danskere, der anvender skole-appen Aula, vil du på mandag opleve, at Aula ikke ser ud, som den plejer.

Kombit udsender i weekenden nemlig en stor opdatering til Aula, som bliver opgraderet til version 2.6.

Den kommer til at indeholde en række nye funktioner, hvoraf flere har været efterspurgt gennem lang tid.

Den nok vigtigste ændring kommer i Aulas beskedfunktion, hvor det hidtil ikke har været muligt at slette eller redigere i beskeder, som er blevet afsendt.

Det ændrer sig i weekenden.

“Det bliver fremover muligt at redigere og slette en afsendt besked i Aula, så man selv kan rette fejlen, hvis man for eksempel har sendt en besked til den forkerte modtager eller opdager en fejl i en afsendt besked,” meddeler Kombit.

I den nye version af Aula bliver det også muligt at fjerne alle de røde prikker, der i den nuværende version markerer de beskeder, som man ikke aktivt har åbnet og læst.

Der vil kunne ryddes notifikationer fra de seks menupunkter: Overblik, kalender, beskeder, komme/gå, galleri og dokumenter.

Bedre søgefunktion

Browserversionen af Aula udstyres med version 2.6 desuden med en bedre søgefunktion end den nuværende.

I den nye version bliver det muligt at søge på eksempelvis dato-intervaller, på deltagere i en samtale, på navnet på den person, der har oprettet en samtale, samt på vedhæftet indhold.

I den nye version bliver det også muligt at oprette en række nye lister, nemlig telefonliste, fotoliste, fødselsdagsliste og afkrydsningsliste.

Det bliver desuden ifølge Kombit nemmere at udskrive listerne i det, som Kombit kalder for ‘en pæn version.’

Den sidste ændring bliver i Aulas overbliks-funktion, hvor opslag fremover vil blive sorteret efter redigeringsdato fremfor som i dag efter oprettelsesdato.

"Det skal gøre det nemme for brugerne at få et brugbart overblik," meddeler Kombit.

Kombit lukker helt ned for Aula fra fredag aften klokken 22:00 til lørdag formiddag klokken 10:00 for at implementere opdateringen.

Du kan læse mere hos Kombit om Aula version 2.6 her.