Artikel top billede

(Foto: Teleselskabet 3)

Udvider topledelsen: Teleselskabet 3 henter ny erhvervsdirektør hos TDC

Teleselskabet 3 har hyret Marie-Louise Back til en nyoprettet stilling som direktør for erhvervsområdet. Hun kommer fra et job som Senior Vice President hos TDC Erhverv.

Teleselskabet 3 udvider topledelsen i det danske selskab med en ny direktør for erhvervsområdet.

Selskabet har ansat en erfaren topprofil fra konkurrenten til jobbet. Hun hedder Marie-Louise Back, og hun havde indtil jobskiftet titlen som Senior Vice President hos TDC Erhverv.

Og det er en forretning i vækst, hun nu arbejder for.

Med ansættelsen af Marie-Louise Back, til daglig kaldet Malou, intensiverer 3 sit fokus på salg af telefoni og internet til erhvervslivet.

”Malou har en stor erfaringen inden for telebranchen fra sine henholdsvis 6 år i Nuuday (tidligere TDC A/S) som advokat og 9 år i TDC Erhverv. Ikke nok med at hun har skabt synlige resultater, Malou har også et drive og en energi, der matcher vores kultur i 3 rigtig godt”, siger Morten Christiansen, Regional CEO for 3 i Skandinavien og Østrig.

Marie-Louise Back siger:

”3 har et sindssygt stærkt brand og produktportefølje, der i høj grad taler til erhvervsmarkedet. Jeg glæder til at blive en del af 3-familien og den pionerånd, der i høj grad kendetegner 3 som virksomhed.”