Artikel top billede

Simcorp lander ’stor’ syvårig kontrakt

Simcorp har indgået en syvårig kontrakt med en ukendt aktivejer.

Danske Simcorp har indgået en syvårig kontrakt med en ukendt aktivejer i EMEA-regionen.

Det fremgår af en kortfattet fondsbørsmeddelelse.

Det fremgår ikke, hvor stort et beløb, der er tale om, men kontrakten beskrives som ’stor’.

”Institutionen vil udnytte SimCorps fulde front-to-back-produktsuite på tværs af institutionens hele række af aktiver, inklusive offentlige og private markeder,” skriver Simcorp i meddelelsen.

Der kan være tale om et pensionsselskab eller en investeringsfond som er ny kunde. I meddelelsen fremgår det for eksempel, at aftalen skal ”muliggøre en mere effektiv eksekvering af instituttets globale investeringsstrategier, strømline og konsolidere instituttets løsningslandskab og -setup - øge effektiviteten og sikre agilitet.”

Traditionelt set har Simcorp ofte fået større ordrer og kunder i årets sidste kvartal, og iii dette tilfælde var det lige på falderebet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere