Artikel top billede

Apples enorme Foxconn-fabrik er snart tilbage på fuld kapacitet efter uro og nedlukninger

Apple-fabrikken, som var ramt af protester som følge af de kinesiske covid-19-restriktioner, er nu oppe på 90 procents kapacitet igen. Fabrikken står for produktionen af millioner af iPhones.

Uro, optøjer og nedlukninger har præget Foxconns fabrik i Zhengzhou i Kina, som er en af Apples helt centrale fabrikker, hvor der produceres iPhones.

Uroen skyldtes coronanedlukninger og efterfølgende protester som følge af arbejdernes utilfredshed med de kinesiske coronarestriktioner, men nu er fabrikken tilbage på 90 procents kapacitet.

Det skriver Bloomberg.

Omkring 200.000 ansatte er kommet tilbage på arbejde, skriver mediet.

Genoptagelsen af en nogenlunde stabil drift kan få stor betydning for Apple.

Både fordi det generelt er en fabrik med stor betydning for Apple, men også fordi det er lige i tide til at nå den kinesiske nytårssæson, som typisk betyder høje salgstal.

Apple stod også til at mangle op mod seks millioner iPhones, hvis fabrikken ikke kom på fode igen.

Problemerne på fabrikken fik Apple til at lægge planer om at flytte en del af produktionen til Indien, skrev blandt andre Wall Street Journal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere