Artikel top billede

(Foto: Yan Ke/Unsplash)

Kina vil forbyde deepfake-teknologi

AI-deepfake er en trussel mod den nationale sikkerhed, mener de kinesiske myndigheder.

Kina har indført nye regler, der forbyder deepfake-teknologi, da styret mener, at det strider mod den nationale sikkerhed.

Det skriver The Register.

Myndigheden Cyberspace Administration of China (CAC) kræver, at udviklere af denne teknologi, at deres produkt ikke benyttes til svindel eller spredning af falsk information.

Dertil skal der være et tydeligt vandmærke ved brug af ”syntetisk indhold”.

Og ifølge mediet er det et led i planen oma t forbyde teknologien, da den ifølge myndigheden underminerer den nationale sikkerhed og den sociale stabilitet i landet. Brugere skal også rapportere, hvis de observerer ulovligt brug af AI-deepfake.

De nye regler fra "Regulations on the Administration of Deep Synthesis of Internet Information Services" trådte i kraft 10. januar.

"Tjenester, der leverer funktioner såsom intelligent dialog, syntetiseret menneskelig stemme, generering af menneskelige ansigter og fordybende realistiske scener, der genererer eller væsentligt ændrer informationsindhold, skal markeres fremtrædende for at undgå offentlig forvirring eller fejlidentifikation. Det kræves, at ingen organisation eller enkeltperson skal bruge tekniske midler til at slette, manipulere med eller skjule relevante mærker," tilføjede myndigheden ifølge The Register.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere