Artikel top billede

(Foto: CC licens)

Bitcoin-kursen gør comeback: Steget med 26 procent i år

Bitcoin-kursen har været stigende i de første uger af 2023, hvor værdien er oppe med 26 procent.

2022 var et hårdt år for bitcoin-kursen, der endte ud i et frit fald fra oktober og frem.

Men her i 2023 har det kun gået en vej for kryptovalutaen - og det er op.

Siden årsskiftet er værdien af en bitcoin steget med 26 procent. Derved har valutaen passereret 20.000 dollar-grænsen igen. Alene den sidste uge er kursen steget med 22 procent.

Det er dog ikke den eneste kryptovaluta, der har oplevet medvind de sidste uger. Den næststørste digitale valuta, Ethereum, er eksempelvis steget med 29 procent i år alene.

"Efter et hårdt år for krypto i 2022, så ser vi nu den omvendte trend," udtaler Jake Gordon, analytiker hos Bespoke Investment Group, til Reuters.

Ifølge mediet vurderer analytikere nu, at investorernes sats på et mere positivt makroøkonomisk billede skaber et hop i de mere risikable investeringer.

I oktober 2021 toppede Bitcoin-kursen med en værdi på over 61.000 dollar. På daværende tidspunkt lå Ethereum omkring 4.300 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere