Artikel top billede

Jobopslag: Forsvarets Efterretningstjeneste søger cybersikkerhedseksperter til Grønland og Færøerne

Et nyt jobopslag ved Forsvarets Efterretningstjeneste efterlyser cybersikkerhedseksperter til rådgivning af myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne. Se hele jobopslaget her.

På grund af den skærpede sikkerhedspolitiske situation i Nordatlanten og Arktis leder Forsvarets Efterretningstjenste lige nu efter eksperter på cybersikkerhedsomårdet, der skal være med til at rådgive myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne.

"CFCS søger medarbejdere til styrkelse af rådgivningsindsatsen indenfor cybersikkerhed rettet mod Grønland og Færøerne. Stillingerne er placeret i CFCS’ enhed for Kritisk Infrastruktur og Beredskab," lyder det i et jobopslag.

Blandt opgaverne, som hører under rollen sopm cybersikkerhedsrådgiver nævnes:

- Målrettet rådgivning om cybersikkerhed til myndigheder og virksomheder i Grønland og på Færøerne, på tværs af samfundsvigtige sektorer.

- Rådgivning vedrørende implementering af internationale standarder og nationale sikkerhedsanbefalinger vedrørende cyber- og informationssikkerhed, i samarbejde med relevante myndigheder.

- Rådgivning vedrørende kortlægning og beskyttelse af kritisk infrastruktur i Rigsfællesskabet, i samarbejde med relevante myndigheder.

- Koordination i FE / CFCS og med relevante myndigheder i Danmark og Grønland og på Færøerne

Desuden skal man være forberdt på "rejseaktivitet" og "mulighed for udstationering i kortere perioder".

Listen af kravene til den rigtige kandidats baggrund er dog lang:

- Du har en relevant uddannelse inden for eksempelvis det samfundsvidenskabelige område, en teknisk uddannelse eller uddannelse/dokumenteret erhvervserfaring inden for cybersikkerhedsområdet.

- Du har en bred interesse i it-sikkerhedsmæssige problemstillinger, og viden om cybersikkerhed generelt.

- Du tager initiativ og er selvstændig i opgaveløsningen, samt motiveret for at levere rådgivning af høj kvalitet, med udgangspunkt i CFCS’ solide faglighed indenfor cybersikkerhed.

- Du skal have lyst til at udvikle samarbejdsrelationer og indgå i konstruktive partnerskaber med vores kunder og andre eksterne interessenter.

- Vi forventer, at du kan levere specifik rådgivning, med afsæt i kundens behov og modenhedsniveau, samt indenfor grundlæggende it-sikkerhedsmæssige principper og det konkrete trusselsbillede.

- Din motivation for at formidle komplekse sikkerhedsmæssige problemstillinger i både en specifik og en bredere kontekst er central. Vi forventer, at du er en god formidler, både skriftligt og mundtligt.
Det er en fordel hvis du:

- Har erfaring med risikostyring og kendskab til ISO/27001 eller lignende internationale standarder.

- Har erfaring med rådgivning inden for cybersikkerhed.

- Har erfaring med målrettet kommunikation.

- Har en god strategisk og politisk forståelse for det nordatlantiske område, samt erfaring med efterretningsvirksomhed.

- Erfaring med eller forståelse for beskyttelse af kritisk infrastruktur samt kendskab til tværsektorielt beredskab og national krisestyring.

Ansøgningsfristen er 31. januar 2023, og samtaler vil blive afholdt 9. februar. Den endelige tiltrædelse vil være 1. maj.

Du kan læse hele stillingsopslaget og hvordan man søger her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere