Artikel top billede

Microsoft vil forbedre funktionen til at fortryde mails

Microsoft vil forbedre funktionen for tilbagekaldelse af mails, så den virker ved modtagere af andre mails end Outlook.

Hvis du er typen, der får trykket ’send’ lidt for hurtigt til kollegaerne, er der godt nyt til dig.

Microsoft vil nemlig forbedre tilbagekaldelse af mails.

"Funktionen til tilbagekaldelse af meddelelser i Outlook til Windows er ekstremt populær blandt brugere, men alligevel fungerer den ikke altid så godt," skriver Microsoft i sit roadmap og fortsætter:

"En del af problemet er, at tilbagekaldelsen er klientbaseret, og tilbagekaldelsen kan kun ske, hvis modtageren også bruger Outlook. Med millioner af brugere med postkasser i Microsoft 365 er vi nu i stand til at forbedre tilbagekaldelse af beskeder ved at udføre tilbagekaldelsen direkte mod modtagernes skypostkasser. Så det er ikke længere ligegyldigt, hvilken e-mail-klient modtageren bruger."

Tilbagekaldelsen vil ske i modtagerens cloud-postkasse, og når modtagerens e-mail-klient synkroniserer med deres cloud-postkasse, vil beskeden være væk.

Microsoft skriver dog, at der vil være scenarier, hvor tilbagekaldelse ikke vil være muligt, så som for meddelelser, der sendes uden for organisationens Microsoft 365-område, forventer tech-giganten, at flytning af tilbagekaldelsen til cloud forbedre succesraten betydeligt.

Funktionen er lige nu under udvikling, det fremgår ikke konkret, hvornår den bliver bredt tilgængelig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere