Artikel top billede

(Foto: Esa Riutta/Pixabay)

Outlook får en stribe nye funktioner – se dem her

De næste måneder kommer Microsoft med en del nyt til Outlook, det fremgår af tech-gigantens udgivelsesplan.

Microsoft er på vej med en stribe nye funktioner til Outlook.

Nogle af disse er specifikt rettet mod Android-brugere, som allerede fra næste måned får tekstforudsigelser som en del af hurtigsvarsfunktionen samt muligheden for at tilføje en e-mail som en vedhæftet fil til en anden e-mail.

Det fremgår af Microsofts roadmap.

Derudover vil Android-brugere af Outlook få "klarere besked- og oprydningsmuligheder" om lagerplads.

Endelig til iPhone

Outlook til iOS får funktionen ”schedule send”, hvor en bruger kan skrive en besked og derefter udvælge et senere tidspunkt, hvor mailen skal sendes.

Derudover får Outlook nye funktioner i iOS i form af en ny værktøjslinje.

”Mens du skriver en e-mail, kan du nu omarrangere værktøjerne, tilpasse din oplevelse og gøre dine mest brugte handlinger endnu nemmere at nå,” skriver Microsoft.

Der vil også komme en række navigationsforbedringer til Outlook i iOS, som gør det nemmere at finde kontakter, mails og filer, men dette bliver dog først til marts.

Interaktion med Teams

Outlook og Teams bliver mere integreret, da webudgaven af Outlook fremover vil kunne vise Teams-beskeder og filer i sin søgefunktion, hvis en bruger benytter samme konto til Teams og Outlook.

I marts kommer der også en funktion til Teams-chat i Outlook-møder.

”Denne funktion giver en nem Teams-chatoplevelse fra Outlook i forbindelse med et møde, så deltagerne kan sende en hurtig besked eller gennemgå chatten,” skriver Microsoft.

Microsoft tilføjer også funktionen ”Compliant Meetings”, hvor brugere kan markere møder som følsomme, og at de derved bliver beskyttet – hvilken forskel, der konkret er tale om, fremgår ikke endnu.

”Gør dine møder sikre og kompatible ved at anvende følsomhedsetiketter,” skriver Microsoft
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere