Artikel top billede

(Foto: Pixabay)

Frederiksberg Kommune forbyder TikTok

Frederiksberg har som en af de første danske myndigheder valgt at forbyde TikTok på kommunens enheder.

Der har ikke været mange meldinger blandt danske myndigheder om TikTok, men nu går Frederiksberg Kommune ud og blacklister det sociale medie på kommunens enheder i kølvandet på, at lignende lovgivning er blevet indført i USA.

Det skriver Radar.

"Da TikTok hverken dengang eller i dag vurderes som relevant for kommunens arbejde, er det fortsat kommunens beslutning, at applikationen ikke er risikoen værd," skriver kommunikationschef Martin Jensen til mediet.

Kommunen kan gennem it-systemet Mobile Device Systems sikre, at enhederne ikke kan downloade TikTok-appen, skriver Radar.

I USA er TikTok forbudt at bruge på enheder, der bruges i arbejdsmæssig sammenhæng af ansatte Repræsentanternes Hus. Mens flere delstater også har indført restriktioner mod appen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere