Artikel top billede

(Foto: Asus PR)

Google vil integrere Chromebooks med Microsoft 365

Google arbejder på at integrere Chromebooks styresystem ChromeOS bedre med Microsoft 365.

Googles Chrome-enheders styresystem, ChromeOS, skal integreres bedre med Microsoft 365.

Det meddeler Google gennem sit Chrome OS Beta Tester Community.

Lige nu er integrationen i gang med at blive testet i ChromeOS’ betakanal, som en særlig pulje, hvor såkaldte insidere kan prøve nye funktioner, inden de udgives til offentligheden, hvilket forventes at ske senere i år – mere konkret bliver det ikke på nuværende tidspunkt.

”Det er vigtigt for alle Chromebook-brugere at have værktøjerne let tilgængelige for at få adgang til de filer, de skal bruge for at få tingene gjort,” fremgår det i ChromeOS-teamets besked.

Det betyder, at Chromebook-testerne – og brugerne på et senere tidspunkt – kan bruge porteføljen af Microsoft 365-apps som OneDrive, Microsoft Word, PowerPoint og Excel via Microsoft 365 web-app.

”For yderligere at hjælpe disse brugere vil vi have en ny integration senere i år på ChromeOS, hvilket gør det nemmere at installere appen og åbne filer,” meddeles det.

Brugere vil blive tilbudt en guidet opsætning med installationen af Microsoft 365 web-appen og med at forbinde Microsoft Onedrivew til deres Chromebook Fil-applikationer.

”Filer flyttes til Microsoft OneDrive, når de åbnes i Microsoft 365-appen,” fremgår det.

Flere detaljer vil blive annonceret i de kommende måneder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere