Artikel top billede

(Foto: Photo by Erik Mclean on Unsplash)

Største prisstigninger nogensinde på tv-pakker venter danskerne

Tv-kunder hos Stofa og Norlys kan fra 1. april se frem til heftige prisstigninger på alle andre pakker end den lille tv-pakke.

De tusinder og atter tusinder af danskere, der har tv-abonnement hos tv-udbyderne Stofa og Norlys (tidligere Boxer) kan fra april måned se frem til voldsomme prisstigninger på deres tv-abonnement.

Det skriver Berlingske.

Priserne på alt andet end den lille tv-pakke bliver ifølge mediet hævet fra 1. april. Og der er ikke tale om små prisstigninger. Der er tale om de største prisstigninger på tv til dato, lyder det.

"Norlys tilpasser tv-pakker og priser," lyder det fra det jyske energiselskab Nordlys i forbindelse med de kommende prisstigninger på tv-abonnementerne.

Største prisstigning på tv nogensinde

Stofa-kunder med en mellem tv-pakke kan forvente, at deres årlige udgifter kommer til at stige med 720 kroner – svarende til 60 kroner ekstra om måneden fra 469 kroner om måneden og vil fremover koste 529 kroner om måneden.

Kunder, der har den store tv-pakke hos Stofa, der er landets næststørste tv-leverandør, vil opleve en stigning på hele 1.800 kroner om året. Det svarer til 150 kroner om måneden.

Det betyder, at prisstigningen kommer til at være den største prisstigning på en tv-pakke nogensinde.

Norlys' Vælg 8-pakke - svarende til en mellempakke - stiger med 30 kroner fra 439 kroner til fremover at koste 469 kroner om måneden. Vælg Alt-pakken - svarende til den store tv-pakke fra Norlys - stiger med 100 kroner fra 629 kroner til 729 kroner om måneden.

Konkurrenterne fra YouSee satte priserne på deres tv-abonnementer op ved årsskiftet. Her blev YouSees grundpakke 20 kroner dyrere og gik fra at koste 319 kroner til nu at koste 339 kroner om måneden.

Mellempakken steg 30 kroner fra 549 til 579 kroner om måneden, mens YouSees fuldpakke steg med 40 kroner til nu at koste 709 kroner om måneden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere