Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Elon Musk vil træde af som Twitter-chef i år

Elon Musk regner med, at Twitter som virksomhed vil være stabil nok til, at ledelsen kan overgives til en anden administrerende direktør.

Den kontroversielle rigmand og iværksætter Elon Musk vil have en anden til at tage styringen med hans Twitter-satsning.

I et oplæg ved World Government Summit melder han, at han vil træde af som administrerende direktør for Twitter, så snart han har fået stabiliseret virksomheden senere på året.

”Jeg skal have stabiliseret organisationen og sikre at den finansielt er sund og at produkt-pipelinen er klart defineret,” siger han ifølge Bloomberg .

”Jeg forestiller mig at mod årets slutning vil være det rigtige tidspunkt at finde en anden til at drive virksomheden. Jeg mener, at vi vil være et stabilt leje omkring sidst på året,” tilføjer han.

Efter Elon Musk opkøb og overtagelse af Twitter i oktober 2022, har virksomheden været igennem en tumultuøs tid under Musks ledelse.

Omkring to tredjedele af staben er blevet fyret, mens virksomhedens er tynget af massiv gæld som led i handlen, som løb op i 44 milliarder dollar.

Tilbage i december 2022 meldte rigmanden ud, at han ville opgive sin stilling som Twitter-chef ’så snart han har fundet nogen, der er tosset nok, til at tage jobbet’.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere