Artikel top billede

LinkedIn vil sætte skub i dine debatter og diskussioner med ny AI

LinkedIn vil fremover anvende AI til formulere indlæg, som kan sætte fut i debatter og diskussioner mellem brugerne. Se eksempler på den splinternye feature her.

Hvis du synes, at det nogle gange går lidt trægt med diskussionerne om spændende emner på LinkedIn, er der godt nyt på vej.

LinkedIn er nemlig klar med en ny feature, som indfører system-skabte diskussioner om en lang række emner og problemstillinger.

Disse diskussioner skal startes af AI’er på baggrund af data og lignende, som allerede er tilstede på platformen.

LinkedIn kalder den nye feature for ‘AI-powered conversation starters.’

Målgruppen er ifølge LinkedIn ‘eksperter,’ som vil blive opfordret til at deltage i de syntetisk formulerede debatter på den sociale platform.

Dem kalder LinkedIn for ‘collaborative articles’ - altså ‘samarbejds-artikler,’ som formuleres af platformens brugere på baggrund af temaer, som AI’en vælger.

LinkedIn vil udvælge de brugere, der skal matches med hver ‘samarbejds-artikel’ eller tema, via en ny såkaldt ‘skills graph,’ der er en oversigt over hver enkelt brugers skills, kompetencesæt og viden.

Du kan læse mere om LinkedIns Skills Graph her.

Disse brugere kan så ‘bidrage med deres viden, anekdoter og råd baseret på deres professionelle erfaring,” lyder det fra LinkedIn.

Ifølge den sociale platform er der rigtig godt grundlag for at trække AI’er ind som debat-startere.

“For vi ved, at det er meget sværere at starte en debat end at træde ind i en,” lyder det fra LinkedIn.

“Samarbejds-artiklerne vil gøre det nemmere for profesionelle at møde hinanden og tilføje og forbedre ideer - og det er jo sådan, at delt viden skabes,” lyder det fra LinkedIn.

LinkedIn har i de senere dage udsendt 40 AI-genererede opfordringer til at deltage i diskussioner. Du kan se eksempler på dem her.

Som bekendt ejes LinkedIn af Microsoft, som i den seneste tid har indledt en storsatsning på netop AI med den berømte ChatGPT som motor.

Microsoft har i den seneste tid således introduceret AI-features i en lang række af sine produkter og løsninger.

Du kan læse mere om den nye feature hos LinkedIn her.