Artikel top billede

(Foto: PR-foto)

Kongen af rock'n'roll sparker bagdel

Animeret Guns, Drugs & Rock and Roll på Netflix med Matthew McConaughey, Johnny Knoxville og endda Priscilla Presley på lydsiden.

Som alle med sans for konspirationer ved, døde Elvis i virkeligheden slet ikke i 1977. Men hvad blev der egentlig af The King efter at han fingerede sin død?

Det giver animationsserien ”Agent Elvis” et bud på fra 17. marts.

Her skifter Elvis glitterkostumer og endeløse Las Vegas-optrædener ud med jobbet som superagent for den mystiske organisation TCB (The Central Bureau), hvilket indebærer action, vilde gadgets og bjerge af stoffer.

I serien lægger Matthew McConaughey til kongen af rock’n'roll.

Ved sin side har Agent Elvis assistenten Bobby Ray (Johnny Knoxville) samt chimpansen Scatter (Tom Kenny), der har en fortid hos NASA, men som nu sejler cigarrygende rundt i en rus af vold, prostituerede, kokain og kokain.

Bertie (spillet af Nicey Nash) prøver at få det hele til at hænge sammen, når de tre andre roder sig ud vilde excesser. Priscilla Presley er også med på lydsiden.

Som konkurrent og distraktion har holdet CeCe Ryder (Kaitlin Olson), der prøver at bringe The King på glatis.

Sony Pictures Animation står bag serien, og er man fan af humoren i ”Spider-Man: Into the Spider Verse,” er der også en god chance for, at man vil kunne lide ”Agent Elvis”.

Se traileren her.

Titel: Agent Elvis

Kan streames på Netflix fra 17. marts