Artikel top billede

(Foto: Steve Buissinne/Pixabay)

Silicon Valley Bank driver forretning igen

Myndighederne har taget over i banken, som nu driver forretning igen.

Den nye CEO for Silicon Valley Bank (SVB), Tim Mayopoulos, har i et brev til kunderne oplyst kunderne, at banken igen driver forretning.

Det skriver Reuters.

Det er myndigheden US Federal Deposit Insurance Corporation, der har valgt den tidligere Fannie Mae-chef Tim Mayopoulos som CEO for den nyoprettede enhed, ved navn Silicon Valley Bank NA, efter myndigheden tog kontrol over banken, efter den kollaps.

Myndigheden overførte alle midler og indskud fra Silicon Valley Bank til denne nyoprettede Silicon Valley Bridge Bank og meddelte, at alle indskydere vil have adgang til deres penge fra mandag morgen.

"Jeg ser frem til at lære Silicon Valley Banks kunder at kende...Jeg kommer også til denne rolle med erfaring i den slags situationer. Jeg var en del af det nye lederteam, der sluttede sig til Fannie Mae i kølvandet på finanskrisen i 2008-09, og jeg fungerede som CEO for Fannie Mae fra 2012-18," skrev Tim Mayopoulos i brevet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere