Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Vil bygge ny kæmpefabrik efter ny ordre fra Apple: Fremover skal dine AirPods samles i Indien

Ny kæmpefabrik er på vej, som alene skal anvendes til at samle AirPod for Apple.

Er du en af de mange, der i dag anvender AirPod-høretelefoner til din iPhone, er det næsten sikkert, at de er samlet i Kina.

Men sådan bliver det ikke ved med at være.

Fremover skal AirPod-høretelefonerne nemlig samlet af den taiwanske teknologi-kæmpe Foxconn - og det kommer i vid udstrækning til at ske i Indien.

De to selskaber er blevet enige om en gigantisk produktionsaftale, som er så stor, at Foxconn alene til produktion af AirPod planlægger at opføre en ny fabrik i Indien til næsten halvanden milliarder kroner.

Med ordren flytter Apple produktionen af AirPod ud af Kina, hvor selskabet i mange år harfået samlet de små AirPods af en vifte af kinesiske producenter.

De to selskaber kender hinanden godt, i det Foxconn gennem mange år har samlet langt størstedelen af verdens iPhones på sine kæmpe-fabrikker.

Ifølge Reuters kommer den nye AirPod-fabrik til at ligge i delstaten Telangana i det centrale Indien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere