Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

(Foto: © Copyright 2020 Tristan Stedman - MHI Vestas Offshore Wind / Tristan Stedman)

32-årige Philip Engberg brugte en uge på at udvikle appen Min Strøm - nærmer sig nu en million brugere

Den 32-årige app-udvikler Philip Engberg står bag den udbredte app Min Strøm. Appen, der har rundet 850.000 brugere, har været ombejlet af energiselskaber, der ønskede om købe den. Men stifteren ønsker ikke at sælge.

Tilbage i april 2022 lancere 32-årige Philip Engberg appen 'Min Strøm' - efter han havde bugt omkring en uge på at udvikle den.

Siden er appens popularitet røget gennem loftet. I dag er den downloadet mere end 850.000 gange, og i store dele af efteråret lå den i toppen som mest downloadet i App Store, skriver Finans.

I løbet af appens korte levetid er Philip Engberg blevet kontaktet flere gange af
energiselskaber, der har været interesserede i at købe Min Strøm.

Philip Engberg har dog takket pænt nej hver gang. Han ønsker nemlig ikke af sælge eller afgive kontrol over sit eget produkt.

"Jeg tror på selv at køre det videre, som det er nu. Det passer godt til mig at være uafhængig. Så længe jeg kan gøre det, vil jeg fortsætte. Jeg har ikke behov for at skulle stå til regnskab overfor eksterne folk med andre dagsordner," siger Philip Engberg til Finans.

Han har for nyligt åbnet op for brugerbetaling for visse dele af appen. Han oplyser samtidig til Finans, at appen hver eneste måned skaber omsætning for flere hunderedetusine kroner uden store omkostninger.

Da elpriserne himmelflugt begyndte sidste år, begyndte Min Strøm for alvor at vinde popularitet. Appen viser nemlig, hvad strømmen koster time for time i det område, hvor man bor.

Derved kan man regne sig frem til, hvornår det er billigst eksempelvist at køre opvaskemaskinen eller oplade sin elbil.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere