Artikel top billede

(Foto: Brett Jordan/Unsplash)

Musk: De fleste af Twitters annoncører er tilbage - vi er tæt på break even

De fleste af Twitters annoncører er tilbage i folden, og selskabet er tæt på break even, lyder det fra ejer Elon Musk. Til gengæld er blot en brøkdel af de 8.000 medarbejdere, som selskabet havde i oktober, tilbage.

Twitter er tilbage på sporet og er meget tæt på break even.

Sådan lyder det fra Elon Musk, der i oktober i fjor under stor bevågenhed og med en del larm overtog selskabet og straks fyrede en stor del af dets medarbejdere.

Men nu er der ro på bagsmækken, fortæller Elon Musk til BBC i et interview på Twitter Spaces.

Her fortæller han, at Twitter ‘stort set er ved break even’ og at Twitter vil være ‘cash-flow positiv i dette kvartal, hvis alt går vel.’

Ifølge Elon Musk er de fleste af selskabets annoncører vendt tilbage efter, at en del af dem fik kolde fødder i kølvandet på Elon Musks ret kaotiske overtagelse og efterfølgende hastige fyringsrunder og oprydning.

Musk fortæller også, at break even også skyldes, at den aggressive sparerunde, som han fluks iværksatte, nu begynder at bære frugt.

Elon Musk siger til BBC, at selskabet nu har omkring 1.500 medarbejdere. Da han overtog Twitter, havde selskabet knap 8.000 medarbejdere.

Elon Musk betalte 44 milliarder dollar for Twitter.

Selskabet har været ramt af flere nedbrud i den seneste tid. Siden nytår har Twitter således været nede hele seks gange.

Til Reuters peger flere på, at nedbruddene blandt andet skyldes, at Elon Musk har fyret en lang række teknikere, som har haft ansvaret for at forhindre blandt andet nedbrud.

I interviewet fortæller han i øvrigt, at han ikke har nogen ide om, hvem der skal efterfølge ham som CEO for Twitter.

Han har tidligere sagt, at udgangen af 2023 ville være et godt tidspunkt til at indsætte en ny CEO.