Artikel top billede

(Foto: Mobilepay)

Efter kæmpe underskud: Nu åbner Mobilepay for mulig brugerbetaling i fremtiden

Mobilepay-brugerne kan risikere, at de i fremtiden skal betale et gebyr, når de bruger den populære app til at overføre penge.

Gennem næsten et årti har Mobilepay gjort det muligt for danskere gratis at sende penge til hinanden.

Men nu åbner Mobilepay, der sidste år fusionerede med norske Vipps, for at brugerbetaling kan blive en mulighed i fremtiden.

Det skriver Børsen.

Men efter, at Mobilepay tidligere på ugen præsenterede et blodrødt regnskab med et underskud på 342 millioner kroner, vil selskabets topchef Claus Bunkenborg ikke afvise, at brugere i fremtiden vil skulle til lommerne, når de bruger appen.

“Det er da oplagt at tænke på, at det, som du i dag ikke tager en pris for, kan man måske tage en pris for i morgen. Så selvfølgelig er det en mulighed, men ikke noget, der kommer i morgen,” siger Claus Bunkenborg topchef i Mobilepay til Børsen.

Mobilepay blev oprindeligt stiftet af Danske Bank, men efter fusionen med mobilbetaling norske Vipps skiftede firmaet bag navn til Vipps Mobilepay.

I mange år har Mobilepay forsøgt at komme ind på markedet for mobilbetalinger i butikker, men her har selskabet mødt hård konkurrence fra især Apple Pay. Sidste år viste en undersøgelse, at hver femte betaling i de store danske byer sker med Apple Pay.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere