Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

Google har gjort Chrome-browseren meget hurtigere på en række enheder

Google har gjort Chrome markant hurtigere, når den kører på både Mac og Android, meddeler techgiganten.

Tech-giganten Google har foretaget justeringer af browseren Chrome, hvilket ifølge techgiganten skulle have ført til væsentlige forbedringer af browserens ydeevne på Mac- og Android-enheder.

Det fremgår af en Chromium Blog fra selskabet.

Google har ifølge techgiganten selv foretaget ændringer "under motorhjelmen" på Chrome.

Justeringerne vedrører blandt andet forbedret caching og bedre hukommelsesstyring.

"Vi opdagede nogle målrettede optimeringer til de meget brugte Object.prototype.toString og Array.prototype.join JS-funktioner. Vi implementerede også målrettede forbedringer i InterpolableColor CSS-funktionen,” meddeler Google.

Googles Chrome dominerer det globale browsermarked med en markedsandel på 64,8 procent ifølge Statcounter. Nærmeste rival Safari sakker langt bagud med en andel på 19,5 procent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere