Artikel top billede

(Foto: Greg Bulla/Unsplash)

Google lancerer sin første folde-mobil til juni

Google er på nippet til at kunne præsentere sin første foldetelefon nogensinde.

Google er på vej med sin første foldetelefon nogensinde.

'Pixel Fold' er den blevet navngivet, og den lanceres 10. juni under Googles udviklerkonference, Google I/O.

Det skriver CNBC.

Derved udfordrer Google nu Samsungs position som markedsleder indenfor foldetelefoner.
Pixel Fold, der internt har fået kodenavnet "Felix", vil have det "mest holdbare hængsel på en foldetelefon," lyder det ifølge en række interne dokumenter, skriver mediet.

Prisen kommer til at begynde på 1.700 dollar, hvoraf den ligger sig i slipstrømmen af Samsungs Galaxy Z Fold 4, der begynder ved 1.800 dollar.

Google har planer om at markedsføre telefonen som værende vandafvisende, lommestørrelse og med et kamera på 5,8 tommer på ydersiden.

CNBC har set billeder af foldetelefonen, og her forlyder det sig, at den vil åbne som en bog, der udslået har en skærm på 7,6 tommer. Samme størrelse som Samsungs.

Den vil samtidig komme med et større batteri, som Google siger kan holde 24 timer eller 72 timer på den energibesparende indstilling.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere