Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Fem Windows 11-indstillinger, som du bør ændre

Ændring af disse fem indstillinger gør Windows 11 meget bedre på under fem minutter af din tid.

Der er mange tips og tricks til at effektivisere Windows 11.

Her er fem simple indstillinger, der er værd at ændre med det samme.

Listen er samlet af vores søstermedie PCWorld.

1. Flyt knappen Start til venstre hjørne

Microsoft har med Windows 11 fornyet grænsefladen fra Windows 10, men der er ikke alle, der er lige store fans af dette.
Heldigvis gør Microsoft det nemt at flytte Start-menuen tilbage til venstre hjørne, som den var i Windows 10.

Du skal blot åbne Start-menuen og gå til Indstillinger efterfulgt af Personalisering og så Proceslinje og dernæst Proceslinjeadfærd. Du vil se et felt mærket proceslinjejustering med en rullemenu. Skift drop-dox-menuen fra Center til Venstre.

2. Slå irriterende notifikationer fra

Dernæst er det tid til at slukke for de irriterende pop-up-meddelelser.
Gå til Start til System og til Meddelelser. Du kan slå notifikationer fra universelt, hvis du ønsker det, eller gennemgå manuelt for at sikre, at de vigtigste programmer fortsætter med at give heads-up.

3. Slå Microsoft-annoncer fra

Her er en slags fortsættelse af det forrige råd.
Hvis du scroller videre ned over listen med apps, der sender notifikationer og fortsætter ned, vil du se et par ekstra bokse, der relaterer til selve Windows 11, der giver "tips og forslag" til, hvordan du bruger din pc.

Hvis du imidlertid føler, at du har styr på din pc, kan du fravælge tilbudsforslagene om, hvordan jeg kan konfigurere min enhed og Få tips og forslag, når jeg bruger Windows- boksene.

Der er mere Hvis du ikke kan lide at se Microsoft-kampagner dukke op i din Indstillinger-app, skal du gå til Start efterfulgt af Indstillinger og dernæst Privatliv og sikkerhed og så Generelt.

Deaktiver dernæst "Vis mig foreslået indhold i appen Indstillinger."

Og til sidst kan du gå til Indstillinger efterfulgt af Tilpasning og dernæst Enhedsbrug.

Indstillingerne her fortæller Microsoft, hvordan du bruger din computer, så Windows 11 kan give skræddersyede anbefalinger til apps, websteder, Office 365-prøveversioner og mere. Slå dem alle fra, hvis du ønsker.

(Artiklen fortsætter under billederne.)

4. Ryd op i proceslinjen

Proceslinjen i Windows 11 har skabt meget debat i Windows-miljøet, og hvis du også går med et ønske om at rydde op i den.
Få mere plads i proceslinjen ved at gå til Indstillinger efterfulgt af Tilpasning vælg derefter Proceslinje, og dernæst kan du fravælge det i proceslinjen, du ikke bruger.

5. Dark Mode

Vi slutter af med en valgfri personlig præference i forhold til udseendet af skærmen.
Gå til Indstillinger, Tilpasning, Farver og se efter et felt kaldet Vælg din tilstand. Skift rullemenuen fra lys til mørk, og se, om du kan lide det.


Loading ikon