Artikel top billede

(Foto: Jonathan Kemper/Unsplash)

Visma Dinero lancerer ChatGPT-support: Vil nedbringe antallet af ansatte i selskabet

Visma Dinero har netop integreret ChatGPT i sin supportløsning, der skal hjælpe brugerne med regnskabsrelaterede spørgsmål. Det vil på sigt gøre, at selskabet bliver færre medarbejdere, lyder det.

Det Martin Thorborg-ledede selskab, Visma Dinero, lancerer nu en ny support-løsning, hvor ChatGPT er integreret.

Derved kan brugerne af regnskabsprogrammet få hjælp til regnskaber af chatrobotten, der er bygget på GPT-4. Derved er den nye regnskabssupport også tilgængelig døgnet rundt.

Det skriver Visma Dinero i en pressemeddelelse.

Det nye løsning vil samtidig gøre, at selskabet bliver færre medarbejdere på sigt, lyder det.

Den vil nemlig udføre en ræke opgaver, som medarbejdere tidligere varetog. Derved melder Visma Dinero nu, at der vil være stillinger i fremtiden, der ikke genbesættes.

Det vil dreje sig om virksomhedens deltidsansatte supportere, der henad vejen færdiguddannes, og alligevel skal ud i andre virksomhedenr, fremgår det.

"Engang argumenterede jeg for, at vi aldrig skulle have en chatbot i Dinero, men min virkelighedsopfattelse er simpelthen blevet flået i stykker i de sidste måneder. Nu kan en chatbot besvare en masse af brugernes simple spørgsmål hurtigt og korrekt, og så kan supporterne tage sig af de mere komplicerede spørgsmål og samtidig være med til at træne robotten," siger Martin Thorborg i meddelelsen.

Den nye chatbot skal trænes på sigt, så den bliver bedre i stand til at supportere brugerne og komme med forslag til forbedringer i et regnskab, lyder det.

"Vi vil gribe de tilsyneladende ubegrænsede muligheder, som den nye teknologi tilbyder. Så da vi i forrige uge fik adgang til den nyeste version af ChatGPT, smed medarbejderne det, de havde i hænderne, og derfor kan vi i denne uge lancere en funktionsdygtig chatrobot, der kan hjælpe vores brugere døgnet rundt," tilføjer Martin Thorborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere