Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Jonathan Kemper/Unsplash)

Visma Dinero lancerer ChatGPT-support: Vil nedbringe antallet af ansatte i selskabet

Visma Dinero har netop integreret ChatGPT i sin supportløsning, der skal hjælpe brugerne med regnskabsrelaterede spørgsmål. Det vil på sigt gøre, at selskabet bliver færre medarbejdere, lyder det.

Det Martin Thorborg-ledede selskab, Visma Dinero, lancerer nu en ny support-løsning, hvor ChatGPT er integreret.

Derved kan brugerne af regnskabsprogrammet få hjælp til regnskaber af chatrobotten, der er bygget på GPT-4. Derved er den nye regnskabssupport også tilgængelig døgnet rundt.

Det skriver Visma Dinero i en pressemeddelelse.

Det nye løsning vil samtidig gøre, at selskabet bliver færre medarbejdere på sigt, lyder det.

Den vil nemlig udføre en ræke opgaver, som medarbejdere tidligere varetog. Derved melder Visma Dinero nu, at der vil være stillinger i fremtiden, der ikke genbesættes.

Det vil dreje sig om virksomhedens deltidsansatte supportere, der henad vejen færdiguddannes, og alligevel skal ud i andre virksomhedenr, fremgår det.

"Engang argumenterede jeg for, at vi aldrig skulle have en chatbot i Dinero, men min virkelighedsopfattelse er simpelthen blevet flået i stykker i de sidste måneder. Nu kan en chatbot besvare en masse af brugernes simple spørgsmål hurtigt og korrekt, og så kan supporterne tage sig af de mere komplicerede spørgsmål og samtidig være med til at træne robotten," siger Martin Thorborg i meddelelsen.

Den nye chatbot skal trænes på sigt, så den bliver bedre i stand til at supportere brugerne og komme med forslag til forbedringer i et regnskab, lyder det.

"Vi vil gribe de tilsyneladende ubegrænsede muligheder, som den nye teknologi tilbyder. Så da vi i forrige uge fik adgang til den nyeste version af ChatGPT, smed medarbejderne det, de havde i hænderne, og derfor kan vi i denne uge lancere en funktionsdygtig chatrobot, der kan hjælpe vores brugere døgnet rundt," tilføjer Martin Thorborg.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere