Artikel top billede

(Foto: Globeteam)

It-veteranen Mogens Elsberg er ny formand for Globeteam - igen

Mogens Elsberg vender tilbage som bestyrelsesformand for konsulenthuset Globeteam. Han overtager posten fra Arne Norheim, der bliver daglig leder for Globeteam i Norge.

Det danske konsulenthus Globeteam har netop udnævnt it-veteranen Mogens Elberg som ny formand for bestyrelsen. Det er en post, han også havde fra fra 2014 til 2021.

"Jeg er utroligt glad og beæret over at være blevet valgt igen som bestyrelsesformand for Globeteam. Der er et stadigt stigende fokus på digitalisering og it-sikkerhed. Vi er derfor en forretning i konstant vækst og med et stort ansvar på vores skuldre, som jeg ser frem til at være med til at løfte," siger Mogens Elsberg.

Han har siddet i bestyrelsen i Globeteam siden 2003. Mogens Elsberg har tidligere været direktør i Bluegarden, og før det var han CEO i e-conomic og GN Netcom.

Mogens Elsberg har co-founded egen virksomhed indenfor Payment Services-industrien. Tidligere har han siddet som General Manager i Microsoft og haft flere ledende poster hos IBM.

Mogens Elberg overtager posten fra Arne Norheim, som skal være daglig leder for Globeteam i Norge..

Bestyrelsen i Globeteam består herefter af følgende medlemmer: Mogens Elsberg, Henning Vold, Kasper Skovgaard Kristensen og Nina Fisker Olesen