Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

(Foto: Laurenz Heymann/Unsplash)

Apple begrænser ansattes brug af ChatGPT – lige efter chatbotten er kommet til iOS

Apples ansatte får nu begrænsninger for deres brug af ChatGPT og andre AI-værktøjer.

Tech-giganten Apple har indført begrænsninger for ansattes brug af ChatGPT og andre eksterne AI-værktøjer.

Det skriver Wall Street Journal.

Det sker ifølge mediet, fordi Apple er i gang med at udvikle lignende teknologi og er bekymret over lækagen af ​​fortrolige data fra medarbejdere, der bruger AI-programmerne. Derfor er medarbejderne også rådet til ikke at bruge Microsoft-ejede GitHub Copilot, som bruges til automatisk kodeskrivning.

OpenAI har annonceret en inkognito-version af ChatGPT, hvor brugere kan slukke for funktionen, der gemmer historikken. De vil dog stadig være gemt i en kort periode, hvorefter de vil blive slettet, og det er muligvis dette, der bekymrer Apple.

De nye regler, som blev meldt ud torsdag, sker samme dag, som OpenAI, som står bag ChatGPT, har lanceret en chatGPT-app til Apples styresystem iOS.

Det fremgår ikke konkret, hvad denne begrænsning dækker over, eller hvem den ramme ri Apples organisation.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere