Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Gerd Altmann/Pixabay)

Microsoft melder om problemer med filer i Windows

Windows-problemer fører til besvær med at kopiere og gemme filer.

Tech-giganten Microsoft melder om, at visse 32-bit applikationer er påvirket af tilbagevendende fejl ved lagring og kopiering på tværs af en række versioner af Windows.

Det skriver Bleepingcomputer.

Problemet rammer applikationer, der bruger copyfile API og har largeaddressawares.

Fejlen rammer Windows 11 i versionerne 21H2 og 22H2 efter installation af KB5023774 eller senere.

Derudover rammer fejlen Windows 10 i versionerne 21H2 og 22H2 efter installation af KB5023773 eller nyere.

"Windows-enheder er mere tilbøjelige til at blive påvirket af dette problem, når du bruger kommerciel/virksomhedssikkerhedssoftware, som bruger udvidede filattributter," meddeler Microsoft.

Microsoft office-programmer som Word og Excel kan blive påvirket af fejlen, hvis der er tale om 32-bit-versioner. Der kan opstå en fejlmeddelelse, der lyder: "Dokument ikke gemt."

Det er dog mest sandsynligt, at det er organisationskonti, der er stødt på dette problem og ikke privatbrugere, skriver mediet.

Der er endnu ikke udstedt rettelse fra Microsoft, men tech-giganten meddeler, at brugere kan omgå fejlen ved at gemme eller kopiere filerne igen, indtil en rettelse er klar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere