Artikel top billede

(Foto: Gerd Altmann/Pixabay)

Microsoft melder om problemer med filer i Windows

Windows-problemer fører til besvær med at kopiere og gemme filer.

Tech-giganten Microsoft melder om, at visse 32-bit applikationer er påvirket af tilbagevendende fejl ved lagring og kopiering på tværs af en række versioner af Windows.

Det skriver Bleepingcomputer.

Problemet rammer applikationer, der bruger copyfile API og har largeaddressawares.

Fejlen rammer Windows 11 i versionerne 21H2 og 22H2 efter installation af KB5023774 eller senere.

Derudover rammer fejlen Windows 10 i versionerne 21H2 og 22H2 efter installation af KB5023773 eller nyere.

"Windows-enheder er mere tilbøjelige til at blive påvirket af dette problem, når du bruger kommerciel/virksomhedssikkerhedssoftware, som bruger udvidede filattributter," meddeler Microsoft.

Microsoft office-programmer som Word og Excel kan blive påvirket af fejlen, hvis der er tale om 32-bit-versioner. Der kan opstå en fejlmeddelelse, der lyder: "Dokument ikke gemt."

Det er dog mest sandsynligt, at det er organisationskonti, der er stødt på dette problem og ikke privatbrugere, skriver mediet.

Der er endnu ikke udstedt rettelse fra Microsoft, men tech-giganten meddeler, at brugere kan omgå fejlen ved at gemme eller kopiere filerne igen, indtil en rettelse er klar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere