Artikel top billede

(Foto: Guillaume Perigois)

EU vil have virksomheder til at markere AI-genereret indhold: Skal kunne ses tydeligt

Europa-Kommissionen ønsker, at virksomheder, der bruger generative AI-værktøjer såsom ChatGPT eller Bard, hvis tjenester har potentiale til at skabe desinformation, bør markere AI-genereret indhold.

Europa-Kommissionens næstformand, Vera Jourova, mener, at virksomheder bør markere indhold, som er genereret af kunstig intelligens.

Dette som led i ambitionen om at bekæmpe falske nyheder. Det oplyste Vera Jourova mandag, rapporterer nyhedsbureauet Reuters.

Dette er et resultat af den voksende bekymring over det potentielle misbrug af disse populære værktøjer. En sådan bekymring er, at de vil blive brugt til at øge desinformation i samfundet.

”De, der integrerer generativ AI i deres tjenester, såsom Bingchat for Microsoft, Bard for Google, bør indbygge de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at disse tjenester bliver brugt af ondsindede aktører til at skabe desinformation,” sagde Jourova på en pressekonference og fortsatte:

”De virksomheder, der har tjenester med potentiale til at sprede AI-genereret desinformation, bør på deres side implementere teknologi til at genkende sådant indhold og tydeligt fremhæve dette for brugerne,” tilføjede hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere