Artikel top billede

Star Wars: Anakins padawan er tilbage

Der er talrige velkendte ansigter i den nye live-action Star Wars-serie”’Ahsoka” på Disney+. Heriblandt den blå storadmiral Thrawn, der spilles af danske Lars Mikkelsen.

Endnu en gang har streamingtjenesten Disney+ forsøgt at udvide vores forståelse for galaksen langt, langt borte, og denne gang er turen kommet til den tidligere jedi-padawan Ahsoka Tano i Disney+’ helt nye live action-serie.

Ahsoka har før optrådt i succesfulde serier som for eksempelThe Mandalorian, men er nok mest husket for hendes optræden i den animerede Star Wars: The Clone Wars, der havde premiere i 2008 og følger udviklingen fra klonkrigenes start til jediordenens fald.

Med sine to lyssværd og let naive tilgang var hun i sin tid fin modpart til sin forhenværende mester, Anakin Skywalker, der som bekendt siden besluttede sig for at søge ly under den mørke side af Kraften.

Selve serien ”Ahsoka” udspiller sig i tiden efter Imperiets fald og inkluderer også flere velkendte karakterer, der tidligere er blevet vist i den Disney-producerede animationsserie Star Wars Rebels.

Blandt dem er oprørslederen Hera, droiden Chopper og mandalorianeren Sabine Wren, som ligeledes støttede Oprøret mod Det Galaktiske Imperiums tyranni.

De må nu arbejde hårdt for at bevare freden i Den Ny Republik. Noget tyder nemlig på en tilbagevenden af den ondsindede, kølige strateg, storadmiral Thrawn, der spilles af Lars Mikkelsen.

Hvordan det hele udvikler sig, kan man kun spå om. Men som vanligt i Star Wars-universet mødes det gode og det onde i ”Ahsoka”.

De to første afsnit har i skrivende stund haft premiere på Disney+, og der frigives nye afsnit har premiere hver onsdag i perioden frem til 3. oktober, hvor det ottende og sidste afsnit frigives.

Se traileren her.

Titel: Ahsoka

Kan streames på Disney+, sidste afsnit i sæson 1 har premiere 3. oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere