Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: U.S. AIR FORCE ACADEMY)

Oracles Larry Ellison ville have Elon Musk på narko-afvænning på sin luksus-ø ved Hawaii

Efter opkøbet af Twitter i efteråret 2022 var Elon Musk så langt ude på narko, at Oracle-rigmand Larry Ellison ville have ham afvænning på sin ø ved Hawaii.

Efter opkøbet af Twitter i efteråret 2022 var situationen omkring Elon Musk så uforudsigelig, at han af en række venner og samarbejdspartnere fik besked på at gå på narko-afvænning.

Det skete efter, at Elon Musk havde sniffet ketamin og drukket en flaske såkaldt ‘molly water’ - altså en drikkelig ectasty-holdig opløsning indeholdende det kemiske narkotikum kaldet molly.

Ifølge Wall Street Journal sprang Oracle-rigmand Larry Ellison til. Larry Ellison - der som Elon Musk er blandt verdens rigeste mænd - ejer den sjettestørste af de 19 Hawaii-øer, Lanai.

På øen har han et luksuriøst resort, hvor han mente, at Elon Musk kunne være i fred for nysgerrige blikke, mens han kom ud af sit narkotika-misbrug.

Avisen skriver ikke noget om, hvorvidt Elon Musk tog imod tilbuddet fra Larry Ellison.

Ifølge Wall Street Journal var inderkredsen omkring Elon Musk i stigende grad bekymret for, at hans narkotika-misbrug og til tider excentriske opførsel ville kunne begynde at ramme de seks selskaber, som Musk er i spidsen for - herunder Tesla og SpaceX.

Avisen skriver i en stor opsat artikel, at inderkredsen desuden følte et pres for også at tage stoffer, når de var omkring Elon Musk, der er kendt for at være brutal og kontant, når det handler om at fyre folk.

Det har tidligere været fremme, at Elon Musk har indtaget både kokain, såkaldt ‘syre,’ marihuana og ecstacy.

Kilder fortæller til avisen, at Elon Musk mange gange til fester også har taget LSD og psykedeliske svampe og i flere år har været kendt for sine fester jorden rundt, hvor gæster har skullet underskrive NDA’er og aflevere telefoner for at deltage.

Ifølge Wall Street Journal har Elon Musk taget narkotika siden i hvert fald 2017, hvor han første gang optrådte skæv og påvirket til et møde i SpaceX, hvor han snøvlede og talte usammenhængende, indtil president Gwynne Shotwell tog over.

Til Wall Street Journal meddeler Elon Musks advokat, at Elon Musk “jævnligt testes for narkotika i SpaceX og aldrig har testet positivt.”