Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Sidste rundgang i den plagede by Hawkins er på vej

Den længe ventede afslutning på Stranger Things sæson 5 udkommer først i 2025 – men der er dog sluppet enkelte nyheder ud om serien.

Hvis man har eller har haft Netflix, så er der ganske gode chancer for, at du er stødt på serien “Stranger Things” – og har du ikke, så bør du nok ikke læse videre.

I 2016 tog serien verden med storm og blev hurtigt en af streamingtjenestens mest populære.

Den består nu af i alt fire sæsoner og har blandt andet høstet ros for sine talentfulde, unge skuespillere, den underholdende historie og solide træk på 1980’er-nostalgi.

Der er nu gået hele to år siden fjerde sæson udkom på Netflix, og som mange nok husker, blev den afsluttet med at lillebyen Hawkins kom i voldsom karambolage med parallelverdenen The Upside Down.

Men nu er der altså en femte og sidste sæson på vej.

Produktionen begyndte i januar i år, og man kan med rimelighed forvente, at Eleven & Co. én gang for alle sætter en stopper for The Upside Down og for den lede dæmon Vecna, der stadig lurer lige rundt om hjørnet.

Skaberne af serien, Duffer-brødrene, har også meldt ud, at sæson 5 vil centrere sig meget mere om Hawkins og de drivende hovedpersoner, hvor især Will Byers vil spille en vigtig rolle.

Derudover er det også blevet annonceret at “Terminator”-skuespilleren Linda Hamilton gør sin entré i serien, omend det endnu ikke vides hvilken rolle hun kommer til at spille.

Sæsonen vil indeholde i alt otte episoder og udkommer på Netflix i 2025, formentlig hen mod efteråret.