Artikel top billede

Globeteams CEO Claus Moldow. (Foto: PressConnect / PressConnect)

It-konsulenthuset Globeteam vokser efter store aftaler med offentlige myndigheder

Globeteam vokser med 14 procent på toplinjen. 60 procent af omsætningen kommer fra det offentlige.

It-konsulenthuset Globeteam rammer en omsætning på 392 millioner kroner for året 2023, viser det seneste regnskab.

Det er en vækst på 14,3 procent i forhold til 2022.

Indtjeningen efter skat lander på 36,5 millioner kroner.

"2023 var et år, hvor vi virkelig kunne mærke, at vores strategiske investeringer bar frugt. Vores fokus på sikkerhedstjenester og integration af AI i vores løsninger har ikke bare øget vores markedsposition, men også styrket vores relationer til både nye og eksisterende kunder," siger Globeteams CEO Claus Moldow i en pressemeddelelse.

Væksten skyldes blandt andet aftaler med store offentlige myndigheder. Herunder en fireårig aftale med Rigspolitiet til en værdi af 85 millioner kroner.

Dertil kommer en treårig aftale med Danske Regioner.

Den offentlige sektor udgør 60 procent af Globeteams omsætning.

"Vores team på over 60 sikkerhedseksperter - ud af i alt 183 Globeteam-konsulenter - har virkelig løftet vores position inden for sikkerhed. Vi har hjulpet flere private og offentlige virksomheder med at håndtere og komme sig efter hackerangreb, hvilket vidner om styrken i vores strategiske og taktiske sikkerhedsrådgivning," siger Claus Moldow i meddelelsen.

Målet for 2024 er særligt at vokse i Jylland og på Fyn.

"Vores fokus på infrastruktur, AI, cloudtjenester, risikostyring og it-sikkerhed vil blive intensiveret i de kommende år. Vi forventer at udvide vores kundeportefølje og antallet af konsulenter markant," fortæller Claus Moldow.